Να στείλετε μήνυμα

Ευφυής Co. τεχνολογίας εξοπλισμού Songpu Jiangsu, ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Songpu Intelligent Equipment Technology Co., Ltd

Jiangsu Songpu Intelligent Equipment Technology Co., Ltd

1 2
Jiangsu Songpu Intelligent Equipment Technology Co., Ltd Jiangsu Songpu Intelligent Equipment Technology Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Songpu
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ευφυής Co. τεχνολογίας εξοπλισμού Songpu Jiangsu, ΕΠΕ (σύντμηση: Η τεχνολογία Songpu) είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των εργαλείων και των μερών ακρίβειας για το σύνθετο εξοπλισμό υλικής επεξεργασίας, φαρμακευτικό είδος και συσκευάζοντας μηχανήματα και εξοπλισμός ποτών, εξοπλισμός παραγωγής αέρα και ηλιακής ενέργειας, και νέοι ενεργειακοί φορείς. Λύσεις για τις επαγγελματικές εταιρείες υπηρεσιών.

 

Η επιχείρηση βρίσκεται στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Xinbei, πόλη Changzhou, η οποία έχει το ανώτερο περιβάλλον, την αναπτυγμένη οικονομία και την κατάλληλη μεταφορά. Η τεχνολογία Songpu εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της «προσανατολισμένης στους πελάτες, ποιότητα-προσανατολισμένης στον, εκτελεστικής αξίας, και την πράσινη ανάπτυξη», εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή «της ακεραιότητας, του πραγματισμού, και της καινοτομίας», και είναι δεσμευμένη να γίνει τεχνολογικά καινοτόμος εταιρεία υπηρεσιών. Ενισχυτικοί στην εγχώρια αγορά και ξένοι γνωστοί πελάτες εμπορικών σημάτων.

 

Η τεχνολογία Songpu εισάγει συνεχώς την ξένη προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, διατηρεί τη στενή συνεργασία με τους παγκόσμιας ποιότητας προμηθευτές ακατέργαστου και βοηθητικού υλικού, επιτρέπει σε Songpu για να λάβει τις τάσεις αγοράς και τις πληροφορίες βιομηχανίας από καιρού εις καιρόν, βελτιώνει συνεχώς και βελτιώνει το επίπεδο τεχνολογίας του, και εξασφαλίζει ότι η ποιότητα των προϊόντων συναντά τους βιομηχανικά τυποποιημένους. ISO9001 απαιτήσεις ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης να λειτουργήσει.

 

Η τεχνολογία Songpu ιδρύθηκε το 2013. Σύμφωνα με τις λειτουργίες του, αποτελείται από το ευφυές τμήμα εξοπλισμού, το τμήμα εργαλείων ακρίβειας, και το τμήμα εγγύησης ανταλλακτικών. Η τεχνική ομάδα της επιχείρησής μας έχει εστιάσει στον τομέα των μηχανημάτων και του εξοπλισμού για δεκαετίες, και έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης για να παρέχει στους πελάτες τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες και να βοηθήσει τους πελάτες να εφαρμόσουν τις λειτουργικές στρατηγικές όπως η ολοκλήρωση και η μείωση του κόστους αλυσιδών εφοδιασμού.

 

Όλα είναι για τους πελάτες, που δημιουργούν την αξία πελατών. Το τμήμα πωλήσεων τεχνολογίας Songpu είναι πελάτης-κεντρική προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες ομάδα. Η επιχείρηση ακολουθεί την τελειότητα και τη συνεχή βελτίωση σε όλες τις πτυχές pre-sale, της -πώλησης και της μεταπώλησης προϊόντων. Το Songpu θεραπεύει πάντα κάθε πελάτη με μια ευγνώμονα καρδιά, και καλωσορίζει ειλικρινά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να επισκεφτεί και να συνεργαστεί με τα καλύτερα προϊόντα, την τίμια διαχείριση, και την τέλεια υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Songpu Intelligent Equipment Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Chen

Τηλ.:: 15961125096

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς